Overnattingsmuligheter

I forbindelse med jubileet har 331 skvadron ordnet en hotellavtale med to av byens hoteller for helgen 10-12 desember. Dette er da Scandic Hotel (både Scandic Havet og Scandic Bodø) og Quality Hotel Ramsalt. Hotellene ligger i Sjøgata og Tollbugata i Bodø sentrum, hvor Scandic Havet og Quality Hotel Ramsalt begge er 4.-stjerners hotell, mens Scandic Bodø er et 3-stjernes hotell. Bookingfristen er forholdsvis kort, men det skal også være noe fleksibilitet hos de hotellene dersom enkelte ikke har rukket å bestille innen bestillingsfristen.

Scandic Hotels

Vi har avholdt 50 rom på Scandic Havet og 30 rom på Scandic Bodø for helgen 10-12 desember. Det er også mulig å kun reservere en natt 11-12 desember hvis det er ønskelig.

Pris Scandic Havet: 1090,- for enkeltrom og 1290,- for dobbeltrom. Begge priser er inkludert frokost.

Pris Scandic Bodø: 950,- for enkeltrom og 1150,- for dobbeltrom. Begge priser er inkludert frokost.

Booking gjøres via www.scandichotels.com: Velg riktig destinasjon/hotell (enten Scandic Bodø eller Scandic Havet) som reservasjonssted. Velg enten 10-12 eller 11-12 desember som dato, og bruk koden  BLFT101221.

Bestillingsfrist Scandic: Mandag 22 november.

Quality Hotel Ramsalt

Vi har avholdt 40 rom på Quality Hotel Ramsalt for helgen 10-12 desember, og ytterligere 20 rom for en natt den 11-12 desember.

Pris: 990 for enkeltrom og 1190 for dobbeltrom. Prisen er inkludert frokost på hotellet.

Booking gjøres per mail til q.ramsalt@choice.no. Merk mailen med 331 skvadron og gi informasjon om dato(er) dere skal bo på hotellet, og om dere ønsker enkelt eller dobbeltrom.

Bestillingsfrist Fredag 26. november

Dersom det er ønskelig om mer info rundt hotel, eller hvis dere ikke har hatt mulighet til å bestille innen fristen så kan dere ta forbindelse med hotellansvarlig, Davin Stephansen, via mail dstephansen@mil.no, eller en tekstmelding til 992 76 813.

Overnatting på basen

Det er muligheter for overnatting på kasserne inne på flystasjonen. For militært personell kan dette bookes selv på basen.forsvarsbygg.no.For sivile ber vi om at dere tar kontakt på 80jub331@gmail.com, så må vi finne en løsning for booking og forhåndsbetaling. Prisen er være 360,- pr natt.